Kosmetisk tatuering, min räddning?

Jag har länge funderat i banorna angående kosmetisk ögonbryns-tatuering. Jag är trött på att ständigt gå runt och se ut som om jag behandlas med interferon eller cellgifter.. Jag är trött på att folk kommenterar och frågar vad som hänt med mina ögonbryn..

Ögonbrynen ger hela ansiktet dess form, och framhäver ögonen. Jag vågar faktiskt påstå att ögonbrynen är det viktigaste i hela ansiktet..

Man kan ju tycka att det bara är att rita dit ett par tjecka ögonbryn, men då ser det dels inte naturligt ut, och dels så är det också kört.. Då jag, som av någon anledning aldrig svettas någon annanstans, svettas vid ögonbrynen, endast.. Ja, ni läste rätt..

För närmare 7 år sedan när jag bodde i ett utav diverse fosterfamiljer, så var jag ute och härjade en Valborg.. Jag var med om en självförvållad eld-olycka, där hårsäckarna till mina ögonbryn skadades så pass att det vart permanent. Jag saknar alltså ögonbryn, iallafall stora delar utav dom. Det växer lite hårstrån här och där, men med alldeles för mycket mellanrum för att folk inte ska reagera.

Jag gör mitt bästa med att ständigt springa och fylla i mina bryn, men på bara 30 minuter så har jag svettats bort delar utav dom igen.. Detta är verkligen något jag mår dåligt över. Jag skäms!

Så efter att ha läst på lite om kosmiska tatueringar så tror jag att detta kan vara något för mig, min räddning?!
Jag skulle isåfall gå till någon som använde sig utav en sk. 3d teknik, på så sätt ser det verkligen ut som små hårstrån, det ser naturligt ut!
Resultatet håller i ungefär 3-4 år, vilket jag kan tycka är lagom, då man senare i livet kanske vill ändra form eller dylikt.
Priset ligger runt 3000-4000:- för båda ögonbrynen, så det är bara till att börja spara.. Så kanske, kanske jag kan få det gjort någon gång.

Nedanstående bilder kommer från Salong Ecoskin‘s facebooksida, Vad tycks?

20131212-022321.jpg

20131212-022314.jpg

One Response to “Kosmetisk tatuering, min räddning?”

  1. Jonna voutilainen says:

    Jag gjorde mina bryn på Stockholm Beauty i Hornsbergstrand, dom är otroligt duktiga! Hade knappt bryn heller, vågar påstå att det är det bästa jag gjort i skönhetsväg :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu