Gode Gud, ge mig en barnvagn..

Imorse vart jag uppring utav Eva på min subutex-mottagning, det var flera veckor sedan vi sågs sist och dags för att ses igen. Jag och Leon stressade iväg hemifrån i god tid så vi kunde köpa ett snyggt blomsterarrangemang till Eva som tack för året som vart.

Eva vart väldigt överraskad! Vi pratade en stund medan Leon åt en banan, jag lämnade negativt drogtest och vi begav oss därifrån! Såhär innan jul är det alltid så mycket man ska hinna med..
Det är ingen idé att skjuta upp det, utan bara göra det rakt upp och ner.
Jag lämnade bl.a. in mitt guldhalsband för att få kedjan lagad, jag handlade mat och tog mig till två olika postombud för att hämta ut mängder med paket.

Och ena sidan hatar jag all stress kring jul, alla måsten och traditioner. Och andra sidan gillar jag förväntningarna, jag gillar att gå runt och dona och förbereda, pricka av punkt efter punkt på att göra-listan.

Jag känner mig dock ganska förberedd, det är bara lite småfix bara.. Och två små paket till som ska handlas in, men det tänkte jag göra imorgon. Om vagnen tillåter vill säga..
Den går sönder del för del, och jag undrar om den verkligen fortfarande är trygg, jag tvivlar. Men jag har inget val, detta är den ända vagn vi har, och pengar till att köpa en ny, begagnad eller ej, det finns inte..
Det är bara en tidsfråga innan den kollapsar helt och hållet..

Om jag fick drömma vilt hade jag velat haft en Emmaljunga Super Viking.
En Bugaboo Donkey hade också suttit fint! Man vet aldrig, en vacker dag kanske jag står där med en sådan! Troligtvis inte i detta liv, men kanske i nästa? :)

Nåväl, en vagn kommer behövas införskaffas förr eller senare, antagligen väldigt snart.. Kanske skulle man ta en vagn på avbetalning? Antagligen har vi inte ens råd med det just nu, men jag anar att det iallafall är värt att kolla upp..
Någon utav er som har erfarenhet utav det? Hör gärna av er isåfall.. Nu ska jag lämna verkligheten och fortsätta drömma om Super Viking, det blir ytterligare en lång dag imorgon! Kram!

20131220-023335.jpg

Min drömvagn, visst är den läcker? Och minst sagt ett riktigt muskelknippe!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu