Julmarknad, storstäd & paketinslagning. Nu är det nära!

Klockan är närmare 02.30, och jag har hållit på med presentinslagning sen kl 00.
Leon och Anders sover, och det ger mig en chans att i godan ro få slå in på mitt sätt. Trots att jag inte gör något avancerat med paketen så är jag ganska så bestämd med hur jag vill ha dom. Helst ska dom följa ett tema, men det viktigaste är att dom varken är slarviga eller överarbetade.

Idag har vi vart på årets absolut sista julmarknad. Det var uppdukat med extra mycket mat och delikatesser, och skilde sig en aning mot tidigare söndagar i Sigtuna. Jag kunde inte låta bli och handlade återigen på mig ett gäng med ekologiska och närproducerade honungs/beeswax-produkter. -Och där med var det sida paketet inhandlat!

Jag och Anders har städat ALLT från golv till tak, vi har putsat fönster, frostat av frysen, skurat kaklet i badrummet osv..dvs sådant man gör innan Jul!
Trots att vi kommer vara bortresta så vill man ha det rent och snyggt, dessutom finns det inget bättre än att komma hem till ett rent och välvårdat hem!

Imorgon (senare idag!) åker vi hem till pappa för att stanna två nätter nu under jul. Förra julen var vi hos Anders mamma, så i år var det helt enkelt pappas tur.
Jag och Leon kommer åka kommunalt medan Anders får ta firmabilen med alla paket och diverse packning.
När vi åker hem på onsdag så ska vi ta med oss en duschkabin från pappas jobb. Du vet en sån där som man kan bada ångbastu i, där vattnet sprutar från alla håll och kanter och man kan få fotmassage, lyssna på radio och prata i telefon. Gratis är gott!

Ni ska jag skynda att slå in så många klappar jag bara kan, för kroppen skriker efter sömn. Jag ska försöka uppdatera lite oftare, men kan inget lova. Godnatt mina (o)vänner! <3

20131224-151214.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu