Morfar på berget!

Som rubriken lyder, just nu infinner vi oss hos morfar på berget. -Dvs min pappa!
Min systerdotter Lilly, som också var första barnbarnet gav pappa namnet “Morfar på berget”. Och ända sedan dess så är det vad vi faktiskt kallar honom, det passar honom dessutom ganska bra, eftersom att han bor högst upp på ett lite väl extremt berg, -Mitt barndomshem. Närmare Gud än så är det svårt att komma!

Min syster Alexandra och hennes familj var här för att fira jul redan idag. Det är alltid lika kul att ses, men det är också alltid lika tråkigt när man inser att man mer eller mindre tappat kontakten pga avståndet.
Imorgon ska vi hem till Alexandra på grötfrukost och lite snabbt julfirande med andra sidan utav min familj.
Efter det blir det till att uträtta några ärenden, hälsa god jul till farmor, samt åka hem till pappa igen för det riktiga Julfirandet!

Jag måste bara lite kortfattat få dela med mig utav en sak.. -Min pappa fick för ett tag sedan ett handskrivet brev från okänd avsändare, i brevet stod det några rader om livet och att personen ifråga visste om att både jag och Alexandra skulle fylla år inom kort, och att vi (om deras ungdoms-romans fortsatt) kunde vart deras barn.
Hon hade skickat med en varsin present, och idag fick jag ta del utav min.

Jag vart minst sagt chockad när jag upptäckte att det lilla paketet innehöll silverarmbandet “Michelle”, från Sahara.
Ett exklusivt armband som jag väääldigt länge suktat efter. Jag kunde inte vara gladare, men har väldigt svårt att förstå hur man kan lägga närmare 2.500kr på barn som inte är ens egna. Jag har dåligt samvete för att jag inte kan tacka personen ifråga.. Men jag vet ju inte vem du är?

Nåväl, skulle du läsa detta så har jag bara en sak att säga stort tack! Jag älskar verkligen armbandet..
Ni är det inte långt kvar, men jag tjuvstartar med att säga GOD JUL!

20131224-011200.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu