En fantastisk Jul!

Jag har aldrig tidigare vart något direkt större fan utav Julen, men ju mer åren går så blir jag bara mer och mer julkär.
Och i år måste jag faktiskt medge att julen har varit storslagen! Vi har (trots den klassiska julstressen) haft det otroligt mysigt!
Det absolut bästa var nog faktiskt mitt vårt spontana besök hemma hos farmor..

Ni som känner min familj vet att min farmor är en väldigt speciell kvinna, men som ligger mig otroligt varmt om hjärtat.
Hon är så långt ifrån den där “klassiska” rara farmorn man kan komma, min farmor svär för jämnan, hon hatar svenska män, och hennes mest använda replik är: jag ska “muuurda dig”. Hon kan skriva 7 olika språk, och ritar näst intill dygnet runt.
Att tillägga är hon av Polskt ursprung men kom till Sverige för över 55 år sedan.

Hon har vart med om saker som vi andra bara ser på film, hon bär på otroligt stor livserfarenhet, både negativ och positiv, men framförallt är hon en kämpe utan dess like. -En kvinna jag avgudar högt!
Hon är definitivt inte någon annan lik, men är perfekt precis som hon är! <3

Men för att återgå till julen, den vart ungefär som vi tänkt oss, om än lite bättre! Det ända som saknades en aning var såklart lite snö, men vi fyllde ut tomrummet med extra mycket kärlek istället!
Som planerat åkte vi till min syster på morgonen och åt jul-frukost samt bytte paket med hela gänget! Påväg hem till pappa igen så köpte vi tårta och ett gäng lotter och hälsade på farmor, trots att hon valt att vara ensam på jul så ville inte vi vara utan henne, så ett besök var givet. Dessutom VET jag att hon uppskattade det otroligt mycket..
När vi sedan kom hem till pappa var det ungefär som vanligt. Vi åt mat, spelade spel, bytte julklappar och åt ännu mer mat!

Leon var inte den enda som var eld och lågor över sina presenter, jag brinner fortfarande för fulla muggar!
Jag fick så mycket fina saker att jag skäms, jag tänker på dom som inte får något alls, och här sitter jag med hela köksbordet fullt med paket..
Dock har jag förberett en hel del julklappar till Behövande, som ska delas ut till behövande. Mer om det kommer senare, men jag kan säga såhär, -min symaskin har gått varm!

Nåväl, Julen har vart magnifik och magisk, precis sådär som den ska vara.. Det som fulländade julen var Leon, mitt fina fina barn. Som jag älskar honom, jag älskar honom så att det gör ont. Ordagrant!

Tusen tack för alla otroligt fina julklappar, tack till min familj, min man och min son för att ni gjort detta möjligt. Jag kunde inte vara gladare, och just denna jul kommer jag minnas tills jag dör.. Ni kan inte ana. Tack!! ❤️

20131226-021147.jpg

20131226-021212.jpg

20131226-021301.jpg

20131226-021631.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu