Tack igen!

Jag vill återigen passa på att tacka för all otroligt fina julklappar, men framförallt vill jag tacka för att vi har fått chansen att vara med och fira julen.

Idag när vi åkte hem från Tyresö, åkte vi raka vägen hem till Anders pappa för att fira lite jul där också.
Vi åt både lite julmat och en buffé med Thaimat, och det har vi Nut att tacka, supergott!

När vi väl kom hem och packade upp alla paket så insåg vi hur otroligt mycket det faktiskt var. Leon fick bl.a. en babypulka, massor med leksaker och massor med fina kläder.
Jag stod inte heller tomhänt, långt ifrån! -Jag fick hudvårdsprodukter, kläder, presentkort, pengar, trisslotter, underkläder, en free-bra, en multifunktionell köksmaskin och mycket annat! Vi är nöjdare än nöjdast, och bara tanken på att både jag och Leon faktiskt fyller år om bara någon vecka får mig nästan att tuppa av!
Jag ser verkligen fram emot det, att få ha min första kalasbjudning på väääldigt många år. Det ska bli roligt att folk för en gångs skull kommer hit på besök och faktiskt får se hur vi har det!

Leon slog sitt “gå-rekord” och gick 8-10steg i sträck vid flertal tillfällen under kvällen, om några dagar borde han vara uppe på fötterna på heltid! Vår duktiga lilla kille..
Just nu ligger både han och Anders och sover, nu är det även dags för mig att hoppa i sängs.. Stor tack för alla fina presenter, och stort tack för att du är du! ❤️

20131226-023439.jpg

20131226-023512.jpg

20131226-023539.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu