Ta ert ansvar?!

Jag måste börja med att berätta att vår lilla kille inte är så liten lägre, Leon har sedan två dagar tillbaka lärt sig !
Han går numera runt, runt och runt.. Och han är väldigt fascinerad utav det hela.
Om 6 dagar fyller han 1år, så nu har han spräckt “gå innan 1års-gränsen”, inte för att det hade spelat någon större roll.
Men det är alltid kul när ens barn utvecklas!

För övrigt är det ganska lugnt just nu, Anders är ledig så vi passar på att umgås allihopa! Det känns som att man bara går och väntar på nyår, att det ska vara över så att man kan lämna det gamla året bakom sig och börja på ett helt nytt spännande kapitel!

Jag har aldrig vart särskilt upphetsad över nyår, utan tycker snarare att det är överskattat.. För mig är det en dag som jag kopplar ihop med våld och fylla, så för mig som hatar alkohol har det aldrig vart särskilt lockande med nyår. Jag känner mig mest obekväm där jag sitter bland alla fyllskallar. Och hur lugnt det än planeras att bli så är det alltid någon som blir pissfull och som skämmer ut sig totalt.. Inte särskilt lockande om ni frågar mig. Jag hatar fulla människor, familj eller ej!

I år är det ju faktiskt första nyåret med barn, så jag förväntar mig att det blir lugnare en aldrig förr. Jag tycker inte att det är okej att dricka sig påverkad när det finns barn med i bilden utan snarare rent utsagt vidrigt! Jag har vid flertal tillfällen under nyår och andra högtider sprungit på dyngraka mammor med sina spädbarn bärandes i famnen.. Det ger mig verkligen kalla kårar.

Jag är själv ingen ängel, utan har troligtvis levt ett liv som ni andra bara sätt på film, men jag anser att man faktiskt måste ta sitt ansvar som förälder.
Nåväl, jag hoppas jag slipper se något sådant i år..

Mycket händer dom kommande veckorna, strax efter nyår fyller både jag och Leon år. Jag fyller den 2:a januari och Leon den 3:e, men det blir kalas för oss den 4:e, det ska bli sjukt kul att för en gångs skull bjuda hem folk! :)

Nu mina vänner, nu måste jag sova.. God natt! <3

20131229-015530.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu