Taggtråd i halsen och sprängande huvudvärk..

Som rubriken lyder så var det nu min tur att bli drabbad, min tur att bli sjuk. Anders och Leon är sjuka dom med, men på bättringsvägen.
Ursäkta min kommande osmakliga beskrivning, men det känns med handen på hjärtat som om jag sugit av en snopp gjord utav taggtråd.. Som grädden på moset så har jag svår migrän.

Jag har svårt att tro att jag över huvud taget kommer kunna ta mig upp för sängen imorgon. Tråkigt att behöva vara hemma på självaste nyår, och andra sidan gör dig mig inte så jätte mycket. Jag tycker och kommer alltid tycka att nyår är överskattat, dock hade jag gärna vart med och firat i år. Det är ju trots allt första nyåret som familj!
Dessutom fyller Anders storasyster Emma 30år, och mig veterligen brukar hon ordna riktigt trevliga tillställningar med god mat men framförallt goda efterrätter. Och vem vill missa det? Haha..

Nåväl, nu när jag klagat av mig lite så känns det genast lite bättre! Man måste få klaga lite ibland, bara man inte gör det i överflöd, för det är bara drygt.
Nu ska jag ta en till dos Ipren och be till gudarna för att denna hemska migrän är puts väck imorgon. Godnatt!

20131231-233315.jpg

20131231-233451.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu