Gott nytt år, såklart!

När jag vaknade imorse så mådde jag betydligt värre än tidigare.. Framförallt hade jag sådan svår migrän att jag vid ett tillfälle svimmade, med Leon i famnen! Vi var ensamma hemma och skadade oss som tar var inte utöver än massa blåmärken, läskigt..
Jag hade inte mått såhär fysiskt dåligt på vääldigt länge, och var bombsäker på att jag inte ens skulle kunna ta mig utanför dörren idag.

Anders åkte till Apoteket för att köpa Ipren, halstabletter och migrän-medicin. Min kropp skrek efter vila men jag ville verkligen försöka bli bättre, jag ville inte förstöra kvällen för Anders.
Ungefär 30min innan bussen gick så började jag bli bättre, jag samlade alla mina krafter till att borsta håret och ta på mig lite mascara. Vi kom iväg till bussen, och jag satt mest och försökte sova hela vägen.. Och fokusera på att inte bli åksjuk!

Vi tog oss fram och jag mådde faktiskt helt ok, om än ont i halsen och väldigt hes röst. Men än dock piggare än på länge! Vi åt massor med god mat och efterrätter i mängder, baren gick omkring och lekte bäst dom ville.
Eftersom att jag faktiskt mådde ganska bra bestämde vi oss för att stanna och ta taxin som vi sedan flera dagar tillbaka bokat.. Men taxin dök aldrig upp, vi väntade och väntade.. Men icke!
Och eftersom att vi hade Leon kunde vi it ta vilken taxi som helst, utan behövde ha en taxi med bilbarnstol för 1åring.
SL’s internet sida var också kraschad, dessutom var vi inte särskilt sugna på att åka kommunalt hem på nyår med Leon, så vi bestämde oss för att stanna.

Trots att Emma med familj bor i en ganska liten tvåa så fick vi på något lustigt vis plats, jag och Leon låg i cosy-cornen i soffan, Mikael i andra delen utav soffan och Anders på golvet. Det var inte alls såhär vi hade tänkt det, men det spelar ingen roll.. Jag är bara glad för att vi kunde sova kvar.

Och eftersom att jag inte alls såg särskilt fräsch ut över huvudtaget, och inte hade alla hemma i skallen så tog jag inga bilder.. Varken på mig själv eller andra. Jag firade maten EFTER att vi börjat äta, jag filmade lite fyrverkerier.. Men det var det.. Vilket som, jag överlevde nyår och slapp sitta ensam hemma under täcket (trots att det antagligen hade vart det bästa…kroppen kommer ha tagit ut sin rätt!). Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år, och hoppas ni får ett år fyllt utav glädje, gemenskap och framgång! <3

20140102-011518.jpg

20140102-011841.jpg

20140102-012041.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu