Att fylla 23år!

Jag börjar väl med att säga grattis! För den här dagen är min dag, jag fyller år.
23 år, jag måste erkänna att det låter lite mesigt, jag som var så säker på att jag fyllde 24? Nåväl, vi är fortfarande lite krassliga, så det blir inget firande för vår del. Utan vi satsar på att vara hemma och ta det lugnt, ligga i soffan och glo på film, kort och gott. På lördag ska både jag och Leon firas, och jag hoppas innerligt att vi blivit bra tills dess.. För jag vill inte behöva ställa in nu när jag tagit mod till mig faktiskt anordnat ett kalas för mig och Leon.. Ja, ni läste rätt, imorgon är det Leons tur att fylla år!

Lite lustigt att han föddes just dagen efter min födelsedag, för er som inte vet så föddes Leon spontant i vecka 34+5. Han var alltså egentligen beräknad att födas 8:e februari. Det lustiga med det hela är att min mormor födde min mamma dagen efter sin födelsedag, hur stor är chansen att det händer två gånger liksom?

Vid exakt den här tiden förra året så var jag fortfarande gravid.. Det känns så konstigt, allt gick så snabbt. Jag som dessutom älskade att vara gravid! Så mysigt.. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag varje dag längtar efter att få vara gravid igen, så magiskt!
Men jag inser någonstans att det inte är lämpligt för sekunden, jag måste tex skaffa ett jobb och hinna jobba lite först. Men drömma och längta, det får jag göra hur mycket jag vill!
Nu tycker Leon att det är nog, han står och sliter i min tröja irriterat. Han vill mysa, han vill ha tutte! Ha en bra dag..

Den 2:a januari 2013..
.

20140107-021401.jpg

Och några timmar senare, den 3:e januari 2013.. <3

20140107-021440.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu