Grattis på 1års dagen min prins!

Leon är numera 1år gammal, grattis till dig min prins! Jag har så svårt att förstå att tiden gått så fort. Min lilla bebis, redan 1år?

Vid den här tiden förra året låg jag inlagd på förlossningen, jag var fortfarande gravid och helt ovetandes om att jag om några timmar skulle bli mamma… Till världens finaste son! När jag tänker tillbaka får jag fortfarande lite smått panik, det var en otroligt känslosamt jobbig tid. Själva förlossningen var en dröm, som jag gärna hade gjort om då och då bara för skojs skull. Men när Leon föddes och jag inte hörde han skrika, så dog en del utav mitt hjärta.. Efter en stund väste han till, sedan försvann all person ut med honom.
Jag bara skakade och grät, och frågade vad som var fel. Jag var säker på att han skulle .. Personalen berättade näst intill ingenting till oss, och eftersom att jag hade feber så fick jag inte se mitt barn.

Efter många timmar så flyttades vi till Neonetalen, och äntligen så fick jag ordentligt se på mitt barn. Jag vågade inte ta i honom där han låg uppkopplad till datorer som ständigt pep, jag vågade knappt titta på honom. Men framförallt så vågade jag inte känna efter, och jag vågade definitiv inte älska honom..

Jag hade otroligt svårt att förstå att han faktiskt var MITT barn, det kändes som ett skämt, en overklig dröm. Jag började vid det här laget förstå att det inte är såhär det ska kännas, och det oroade mig. Tänk om jag aldrig kommer våga ta honom till mig, våga älska honom? Sjuksystern där borta hade starkare band till bebisen än vad jag hade, så kändes det iallafall.

När Leon kunde andas bättre och jag kunde ha honom vid mig så tillbringade jag varje sekund med att bara hålla honom, hud mot hud. Sakta men säkert började oron släppa, jag litade på honom, jag började älska honom, jag började förstå att jag var mamma. -Till världens finaste son..

Ända sedan vi kom hem från sjukhuset har vårt band vart otroligt starkt, och idag är det nog starkare än någonsin. Leon är en extrem Mammagris utan dess like, och jag mår fysiskt dålig utav tanken att inte få vara med honom 24 timmar av dygnet. Dom flesta mammor verkar tycka det är skönt att komma bort från barnet, att få handla mat eller shoppa i lugn och ro, eller bara ta en dusch. Men jag får panik utav tanken, jag har som roligast med Leon, jag mår som bäst! Han är mitt allt, och jag älskar honom ordagrant så att det gör fysiskt ont. Världens finaste prins, min prins! Grattis på din födelsedag.. <3

Lilla killen!

20140107-014525.jpg

Stora killen!

20140107-015234.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu