Kalas, med dunder och brak!

Idag vart det alltså dags, dags för mig att ta mig i kragen och för en gångs skull anordna ett litet kalas. Numera är det inte bara jag som ska firas, utan även Leon.. Och jag ska inte låta min “folkskygghet=skämma ut mig och misslyckas inför andra människor” gå ut över Leon, Nej.. Från och med nu ska här firas med dunder och brak!

Jag skickade inbjuden via sms för några veckor sedan, det kanske låter lamt, men på så sätt är jag säker på att infon kom fram! Trots förkylningstider var det många som kom, med det sagt kan ni ju vara tänka er hur mycket folk det var här..

Jag och Anders hade förberett det mesta, och trodde vi låg bra till när folket började strömma in en halvtimme för tidigt. Men tji fick vi..
Nåväl, i sista sekund var tårtorna uppe och all fika. Och ni ska veta att det var en hel del godsaker, bl.a. Två olika marängtårtor, nybakade vaniljbullar, snickersrutor, vit-choklad pannacotta, Rockyroads, och diverse småkakor. Men jag ska inte ta åt mig äran, även om det vore lockande.. Både min och Anders syster var delaktiga, Alexandra bakade bullarna och Rockyroadsen, och Emma snickersrutorna. Tack för det!!

Jag måste säga att kalaset var lyckat, trots stress så hade jag riktigt kul. Både jag och Leon fick dessutom mängder med presenter, och då menar jag verkligen mängder.. Jag är verkligen sjukt tacksam, men jag kan inte låta bli att skämmas en aning.. Men jag försöker se det som så att jag tar igen alla år jag tidigare missat, haha..

Anders frågade mig om det var någon present jag var mindre nöjd med, men ärligt talat var alla presenter riktiga höjdare.. Jag fick allt från presentkort, till kläder, smycken och kakfat! Och för att inte prata om alla Leons presenter, stort stort tack till er alla.. För alla fina paket och för att ni tog er tid att medverka på vår dag! Tack..

20140107-022132.jpg

20140107-022202.jpg

20140107-022231.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu