Happy friday?

Dom flesta är extra glada, vänliga, och snygga på fredagar, för vem gillar inte fredagar? ..jo, jag!

Imorse när jag fick upp var jag säker på att det var torsdag, jag gjorde oss iordning för att åka till öppna förskolan och busa. Av en slump kollade jag datumet och insåg, det är fredag!
Självklart är det kul att ha Anders hemma, men eftersom att både kyrkis och öppna förskolan är stängd fre-lör-sön så blir det att vi i stor sett sitter inne hela dagen, utöver en promenad till ICA fram och tillbaka, och eventuellt lite pulkaåkning. Likt många andra människor är även jag i behov utav att träffa just människor, men eftersom att jag inte känner en kotte här ute så är det svårt. Tjat, tjat, tjat! Jag vet..

Men eftersom att jag faktiskt valt att skriva min blogg utan lögner eller förfiningar så får ni helt enkelt stå ut!
Nåväl, jag önskar er alla en riktigt trevlig fredag!

20140118-233207.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu