Min vapendragare, min bästa vän, mitt liv..

Jag har inte direkt lagt särskilt mycket energi kring bloggen sista tiden, jag känner att tiden inte räckt till..
Eller rättare sagt känns det som om jag har tusen saker att göra, tusen bollar i luften. Men egentligen får jag ingenting gjort..
Mitt hjärnkontor går på högvarv, både åt höger och vänster, upp och ner.

Inom några få månader börjar Leon på dagis, och jag ska då förhoppningsvis jobba. Jag ser verkligen fram emot att komma ut på arbetsmarknaden, göra av med energi, tjäna lite pengar, och lära känna människor. Men vem vill anställa en outbildad subutex-morsa?
Jag har aldrig haft tid att varken plugga eller jobba i mitt tidigare liv, jag var i behov utav snabba pengar.
Att slita fem dagar i veckan och sen bli av med 33% direkt ner till statens ficka, det var inte så lockande..

I perioder jobbade jag på diverse stallar, och har otroligt fina “utlåtanden” från dom. Såhär står det bl.a. “Michelle är otroligt driven och ansvarsfull med väldigt god fysik. Hon tar intiativ och ser vad som behöver göras. Man kan med trygghet lämna över hästarna till henne och hon rider och utbildar dom på bästa sätt. Hon är väldigt proffisionell och är precis en sådan medarbetare vi önskar oss i vårt team. Hon har en otroligt bra förmåga att rida olika hästar med olika åldrar och utbildningsförmågor.”

Nu tänker ni väl, -skryt lagom! Och ja, ridningen är faktiskt något jag är riktigt stolt över. Något jag är riktigt duktig på! Framförallt vad gäller utbildning av häst.
Jag har inte skrivit särskilt mycket om hästarna tidigare i bloggen, då det sedan flytten till Sigtuna inte längre är en vardag i mitt liv. Men ni ska veta att det tidigare var en stor del av mitt liv.. År 2010 gick mitt livs kärlek bort, min vapendragare, min bästa vän, mitt allt -Experience..

20140118-235359.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu