Leon Ångvält.

Idag tillbringade vi 4 timmar på öppna förskolan i Märsta. Leon älskar att vara där, och jag tror att det är väldigt nyttigt även för mamma.

Leon har aldrig vart särskilt tillbakadragen, utan har alltid vart den som tar för sig och vet vad han vill. På öppna förskolan har han inget behov av att klänga i min famn. Han är verkligen rättfram, kanske lite för rättfram ibland, eller?

Självklart föredrar jag honom på det sättet, MEN dom andra barnen är nästan lite rädda för honom. Även dom äldre.
Idag kom en 7 månaders äldre pojke för att norpa hans leksak, då puttade Leon honom så hårt att han ramlade och slog i bakhuvudet.

Jag har alltid vart noga med att man ska dela med sig och att Leon inte får springa fram och rycka leksaker som andra leker med, iallafall inte utan att vänskapligt “fråga”.
Jag vet att barn testar, och barn uttrycker sig. Men jag kan inte låta bli att känna lite oro när diverse föräldrar och personal kommenterar “Ja men just det, det är du som har den där söta vilda pojken”.

Nåväl, jag är inne på dag två utan onyttigheter, och jag måste faktiskt erkänna att det gått lättare än jag trott. Iallafall hittills..
Även idag har jag tränat en timme, men Anders valde soffan istället.
Jag känner mig sjukt taggad, idag är jag ett steg närmare ett hälsosamt liv!

20140122-233023.jpg

20140122-233152.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu