Drastiska åtgärdar..

Ännu en dag med bra kost och träning, dag 4 för att vara exakt! Jag börjar bli väldigt sötsugen och har flera gånger tänkt på att baka en kaka och smälla i mig bara sådär, för att sedan sopa igen spåren. Men istället tog jag till med drastiska åtgärdar, jag slängde strösockret, vaniljsockret, florsockret och några paket med chokladpudding-mix. Det kändes helt enkelt bra!

Leon och jag har vart ute och promenerat samt shoppat loss på ICA. Blöjor och våtservetter för 560kr, så nu borde vi klara oss en månad….
Idag hade jag egentligen min första vilodag enligt schemat, men jag kunde inte hålla mig. För första gången i mitt liv förstår jag vad folk menar med att det är skönt att träna. Att dessutom som jag ha sjuklig träningsvärk och sedan träna på det, det är verkligen störtskönt!

Imorgon ska jag till Märsta Beroendecentrum för att träffa Eva och lämna slumpmässigt urinprov. Ni tänker antagligen “hur kan det vara ett slumpmässigt urinprov om du vet om det?”. Jo, jag får ett samtal från teamet, sedan har jag 24h på mig att lämna ett urinprov. Ingen big deal!
Efter besöket hos Eva och teamet så blir det öppna förskolan, vi tar alla tillfällen i akt! Nu måste jag sova, godnatt..

20140122-235429.jpg

20140122-235519.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu