När jag har lust!

Dagarna rullar på i en hiskelig takt. Jag och Leon försöker tillbringa mycket tid på öppna förskolan och ute i naturen, sex dagar i väskan tränar jag ca 45 minuter. Oftast blir det strax innan läggdags, men det viktigaste är väl att det blir av!

Av någon anledning har jag sista tiden skaffat mig själv mer och mer avstånd gentemot bloggen.. Jag funderar på om det är dags att stänga ner den, eller iallafall ta ett uppehåll. Numera är det så lätt att hålla sina vänner och ovänner uppdaterade via Instagram, Facebook, och tex Twitter. Jag kommer inte ta några förhastade beslut. Jag fortsätter en stund till, när jag har tid, när jag har lust!

20140128-005526.jpg

One Response to “När jag har lust!”

  1. Maria says:

    Hej!
    Läser din blogg och vill gärna komma i kontakt med dig. Kan du maila mig så att vi kan prata lite mer?

    allt gott,
    Maria

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu