Fetaostfylld kycklingfilé!

20140203-130443.jpg

Ingredienser à la 4 portioner:
4 st kycklingfiléer
2 paket bacon
1 paket fetaost (hel bit)
1 burk creme fraiche paprika & chili
1 burk creme fraiche
chilikrydda
salt & peppar
färsk basilika

GÖR SÅ HÄR
1. Snitta upp filéerna & fyll dom med smulad fetaost. Krydda & linda in i bacon. Stek i lite smör så de får fin färg
2. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraicherna med hackad färsk basilika & häll sedan över filéerna. Stek i ugn på 225 grader i ca. 40 min. Smula över lite fetaost innan servering. Kolla filéerna ibland för att ha koll på om de är färdiga.
3. Passar till det mesta! Tex potatisgratäng, klyftpotatis, ris, råstekt potatis m.m.

Receptet ovan kommer från kokaihop.se.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu