Söndagshäng..

Ännu en vecka har passerat och än en gång slås jag utav tanken att tiden bara springer iväg.. Söndagar brukar för oss, och säkerligen många andra också, vara en dag där det är okej att slappa duktigt.

Sagt och gjort! Hela familjen knatade ner till Sigtuna och satte oss på ett fik, Anders sörplade kaffe och jag lyxiga till det med en varm choklad med vispgrädde!
Men efter att ha vart sockerfri i 14dagar så vart jag aningen besviken på chokladen jag trodde skulle vara oslagbar.. Kan det vara då att jag faktiskt börjat vänja mig vid ett liv utan socker?

Nåväl, när vi nästan var hemma igen så fick jag en ide. Så vi vände på klacken igen och promenerade mot dagiset där Leon fått en dagisplats till våren. Vi ville helt enkelt ta reda på hur man på bästa sätt promenerar dit, och hur långt tid det kan tänkas ta.

Det var betydligt längre än vad vi kunde tänka oss, och alldeles för långt bort för att promenera till och från dagis varje morgon. Efter mer än 2.5 timmars promenad var vi lagom möra, och resten utav kvällen spenderades med god mat i form utav Fetaostfylld kycklingfilé, lek och bus!

20140203-131342.jpg

20140203-131406.jpg

One Response to “Söndagshäng..”

  1. johnny says:

    Hej mamma michy jag blir lycklig av att följa ditt liv lite då &då och njuta av at det går så j…a bra för dig bb ;-) .. du e en helt underbar tjej michelle! jag önskar dig all lycka gumman!! puss o kram J

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu