Misstrodd resten utav livet..

Jag är på dåligt humör, jag är så trött på att apotekarna ständigt är på sin vakt mot mig och ska kontrollera mitt recept 111gånger.. Jag har ätit subutex i flera års tid, och hämtar den dessutom en gång i veckan på ett och samma apotek, men kontrollera på ni.. Jag förstår tanken bakom det hela, men kom igen. När ska världen sluta misstro mig?
Jag HATAR känslan utav att bli misstrodd när ingen anledning finns..

Ungefär som när man är på VC och ska blodprov.. Jag nämner (enligt lag) att jag har hepatit C och sjuksköterskan vågar inte släppa mig med blicken ens för en sekund, trots att hon egentligen skulle behöva gå och svara i telefonen.
…Nej, Jag kommer inte sno några sketna kanyler, och jag kommer inte hugga mig själv i armen med en kanyl för att sedan hota dig med den och kräva starka tabletter.. Jag kommer inte ens bara för skojs skull spruta ner hela rummet med mitt infekterade blod.. Jag lovar!! Sjukvården i ett nötskal.

20140207-011645.jpg

One Response to “Misstrodd resten utav livet..”

  1. Alexandra aka storasyster says:

    :( Folk är idioter syster, och du vet vad man brukar säga, den sista idioten är inte född än. Tyvärr! Älskar dig!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu