Mot Tyresö!

Yey! Dagen är äntligen kommen, det är dags för mig och Leon att åka till pappa i Tyresö och hälsa på vänner och familj!
Vi brukar åka dit ungefär var 3:e vecka, dels för att Leon ska få chans att kontinuerligt träffa morfar med kompani och få en stadig relation, dels för att Anders och jag får lite “egen tid” och chans att sakna varandra, och dels för att jag allt för ofta saknar min familj, mina vänner och min hemort.

Den här gången är tanken att vi ska stanna i Tyresö från fredag-måndag, men det kan gott och väl hända att det blir längre..
Det är så otroligt mycket man vill hinna med, och många man vill träffa..

Pappas fru Ann-Eli har nyligen fyllt år, så henne firar vi idag, och jag är säker på att det kommer bli något riktigt gott till middag.. På lördag ska jag träffa en kompis och på söndag ska jag träffa farmor, det är vad som står högst upp på min att-göra-lista denna gång!

Jag och Leon sitter på pendeltåget i skrivande stund, han tycker det är väldigt spännande att åka pendeltåg.. Speciellt när man får sitta på eget säte! Min stora kille.. Ha en trevlig fredag!

20140211-194019.jpg

20140211-193707.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu