Hand i hand, med herr magsjuka..

Redan igår kväll anade jag att något inte var som det skulle, kroppen gjorde fysiskt ont och jag kände mig som en gammal sur mjölktrasa.. Vid 22-tiden kom den första kräk-attacken, och jag fick det bekräftat.. Jag är magsjuk!

Jag liksom många andra har haft någon form utav magsjuka minst 1gång per år, och nu var det uppenbarligen dags igen. Skillnaden denna gång må väl vara att jag hade så ont i magen att jag trodde jag skulle dö, samt hade blod i spyorna. Men det värsta var nog att inte vara hemma, eller snarare att inte ha Anders hos mig som kunde ta Leon… Medan jag kräktes som ett djur så satt Leon på golvet chockad, ledsen och rädd.

Har det alltid vart såhär hemskt? Har jag åkt på någon “värsting-variant”? Eller har jag bara blivit gammal och mesig?

Nåväl, förvänta er inga långa och intressanta blogginlägg eller glänsande foton på ett tag.. Jag har redan rasat 4kg och är rejält uttorkad, jag känner att detta bara är början på en lång återhämtnings period.. Det känns surt att tvingas “svika” dom man lovat att träffa under besöket i Tyresö, och andra sidan tror jag inte dom är så sugna på att träffas under dessa förhållanden.. Jg är bara glad för att vara hemma.. Hang in there, håll er friska! <3

20140211-202928.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu