..Det som inte dödar härdar?

Jag är sakta med säkert på bättringsvägen men Leon vart sjuk natten till idag.. Allt jag önskade var att Leon skulle slippa denna skit.
Natten spenderades i vardagsrummet med Leon i min famn, nynnandes, med spyor och bajs upp över öronen..
Vad är det man bruka säga? -”Det som inte dödar gör dig starkare.”

Det gör verkligen ont i mammahjärtat när ens barn är sjukt och gråter utav smärta och förtvivlan.. Men jag måste erkänna att det är en väldigt mäktig känsla när barnet alla gånger föredrar och inte finner något annat tryggare, ärligare, och renare…än mammas famn, mammas trygga famn.

På onsdag skulle jag ha träffat en journalist för att bli intervjuad om min bakgrund och mina erfarenheter ang Rosenlunds MVC, men eftersom att det är rena rama sjukstugan här hemma så bestämde vi oss för att istället ta en telefon-intervju då tiden är knapp. Mer om intervjun kan du läsa här.

Nåväl, nu ska vi göra det vi gör bäst, älska varandra oändligt! Jag bjuder på en bild på Leon från i lördags, en något piggare Leon.. Kram!

20140211-230304.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu