Alla hjärtans dag!

Då var det dags igen, alla hjärtans dag!
I år hade jag vart ute i god tid, presenter, godis och lotter som väntat tålmodigt högst upp i garderoben.

En del tar alla hjärtans dag på fullaste allvar, medan en del inte bryr sig alls. Här hemma ligger vi någonstans mitt emellan. Eftersom att jag älskar att köpa presenter så satsar jag rätt hårt på det, dock kräver jag inte att få något tillbaka. Utöver det firar vi oftast med god mat, idag åt vi middag på resturang Kopparkitteln här i Sigtuna, rekommenderas varmt!
Annars såg inte dagen särskilt annorlunda ut, på kvällen körde jag en timmes träning, sedan mös vi framför TV’n och lekte med Leon. I mina ögon, perfekt! <3

20140222-003837.jpg

Blommorna kom en liten flicka förbi med imorse, från Anders. Paket på bilden är till Anders från Leon och mig. <3

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu