Back in business!

Efter att ha spenderat lördagen mer eller mindre inomhus så ville jag inget annat än att hitta på något.. Sagt och gjort, hela familjen packade och vi begav oss mot den lilla simhallen i Sigtuna.
Leons som normalt sett älskar vatten hade aningen blandade känslor, och ena sidan plaskade han glatt, och andra sidan klamrade han sig fast vid mig för allt han var värd!

Jag och Anders blir i många situationer som barn.. Vi började utmana varandra i diverse vattenlekar, vi skulle bl.a. dyka från hopptornet. Vi började från 3m och fortsatte sedan uppåt.. Och för mig som verkligen är höjdrädd utan dess like var det minst sagt en utmaning, som tur var är jag allt för tävlingslystern för att banga!

Mitt i tävlandet såg Anders en skylt om att badhuset sökte personal, och när vi skulle beställa mat i fiket så passade vi på att fråga. För att över huvudtaget kunna få jobbet som badvakt så måste man utföra ett prov, som visar ens förmåga att simma snabbt, rädda en vuxen människa från botten av bassängen, samt på ett tryggt och stabilt sätt simma tillbaka med personen. Provet var ett stressmoment och gick på tid.

Men för sjutton, man lever bara en gång! Jag är minst sagt glad att jag inte missade denna lektionen i skolan, jag kom faktiskt ihåg precis hur man skulle göra!
..Jag klarade provet med nöd och näppe, och fick godkänt! Nu var det bara till att lämna in ett CV, komma på en eventuell intervju, samt utföra en rad andra utföranden i form utav fysiskt krävande tester.. Puh!

Vilket som, det var en rolig upplevelse och en grymt simpass! Nu blir det 30min träning med cardio och sedan dags att krypa till sängs.. Det känns skönt att efter 7dagars sjukdom vara pigg och rask nog att fortsätta med träningen, Im back in business!

20140216-235048.jpg

One Response to “Back in business!”

  1. mamma nina says:

    Käraste söta fina Michelle!
    Har läst i din blogg nu och blir helt varm i hjärtat när jag ser allt härligt som hänt för dig sen jag sist såg dig! Du anar inte vad glad jag är för både din och Anders skull! Så himla skönt och roligt att ni verkligen är föräldrar nu!!! Herregud! Du skriver så jäkla bra och din gamla bonusmamma blir fan helt rörd! Jag tänker ofta på er och det är så himla roligt att få se bilder på er och lille söte bebisen och till och med på Super Mario! Galet! :-) Hoppas du mår riktigt riktigt bra och njuter av livet, du är så värd det!

    Kramar till min favoritunge,
    från nina

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu