Alla möjligheter i världen!

Tanken var att vi under förmiddagen skulle ut på powerwalk, det slutade med att vi sakta men säkert tog oss fram, om än lite virrigt.. Leon ville nämligen gå själv..hela vägen till Sigtuna!

Det är så kul att så honom, han är så liten men ändå så stor. Med sådan vilja och beslutsamhet, jag är en väldigt stolt mamma till honom! Tänk att han redan om cirkus en månad börjar på dagis, det skrämmer mig.. Hur ska det gå för honom att vara utan sin mamma? Han blir ju skogstokig om jag är borta för bara några sekunder, och att han dessutom från och till matvägrar helt och hållet i perioder då BARA bröstet duger, det skrämmer mig mer!

Jag förstår att detta är en process som deb flesta mammor går igenom, ändå så tänker jag det värsta.. HUR ska jag någonsin kunna släppa kontrollen och lita på att ett gäng okända människor på en och samma plats tar hand om honom? Han är ju så liten..
Hade jag haft möjlighet hade jag vart hemma längre, men jag har inte möjlighet.. Min föräldrapenning är slut och vi har inte råd att bo kvar om jag skulle gå hemma men Leon utan pengar.
Nåväl, allt löser sig.. Jag njuter iallafall för fulla muggar av att se mitt barn växa sig stor, han har verkligen alla möjligheter i hela världen framför sig!

20140222-005400.jpg

20140222-005411.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu