BAK-full!

Efter att ha återfallit i fula vanor igår med en eller två muffins för mycket så var det idag bara att köra hårt igen.. Jag tröstar mig med att jag än dock hade hållit upp med sötsaker under flera veckors tid. Vi lever bara en gångs sägs det, så självklart ska man vara rädd om kroppen, men ibland..IBLAND måste det få vara ok?
Vi var på kalas hos Leon’s kusin Frank, och att hans mamma Emma är en höjdare vad gäller bakning gjorde saken säker, här skulle ätas!

Nåväl, här står jag med en stor skopa ångest och är bak-full, det vart alldeles för mycket bakat igår… Vad gör man?
Jo, man slutar älta och tar tag i saken. Sagt och gjort, vi tog bilen och åkte iväg hela familjen till Almunge, Anders som faktiskt växt upp där visade oss runt och vi tog en rask promenad i lervälling.. Det är mer krävande än man tror att putta barnvagn i 20cm djup trögflytande lera!

Vi var hemifrån närmare hela dagen.. När vi kom hem var det redan mörkt ute, så jag fick snabba på och körde ett 55minuters träningspass med Jillian Michaels på youtube.. Jag föredrar egentligen att göra lite fler repetitioner än vad hon gör, men när fantasin tryter kan det vara skönt att bara härma någon på en skärm..

Leon är inne i någon “skrik”-period. Han skriker inte för att han är missnöjd, utan skriker snarare bara för att skrika. Rätt ut, skärande och gällt.. Näst intill så att fönstrets spricker! Till min tröst tröttnar han inom några veckor, och kommer istället på något annat skojigt han kan göra med sin fantastiska lilla kropp!
Nu mina vänner, ska jag likt mina livskamrater sluta ögonen och slumra in till drömmarnas (läs: mardrömmarnas) värld..

20140224-004252.jpg

20140224-004407.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu