Jaha-upplevelse?

Jisses, jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera.. Just nu går jag väldigt mycket hand i hand med livet, mycket av min tid spenderas utöver Leon på kost och träning. Det är en hel vetenskap må ni tro!

I förmiddags tog jag och Leon en rask barnvagnspromenad a la 60min, i direkt anslutning efter det så körde jag 15min löpning upp och ner för en lååång och brant stentrappa. Vi hade dubbelsäng utav Anders pappa en stund, och åkte efter det till Knivsta för att titta på en bit skövlad mark… Där det om ca ett år kommer finnas ett helt nybyggt område, vårt kommande hem! Konstig känsla…

Vi passade på att spana in trakterna och handlade på ICA Maxi, tidigare bestod fredags-handlingslistan ofta utav godsaker och onyttigheter.. Idag såg den ut såhär:

20140301-002800.jpg

…Inte illa va? Det är inte alls så hemskt som det ser ut, faktum är att det är ganska trivsamt att äta bra!
Eftersom att jag hade vilodag från träningen i tisdags så var det bara att köra hårt idag, 35 min Circuit training sex dagar i veckan!

Slutligen vill jag dela med mig utav en bild jag tycke är klockren, jag hoppas jag kan bjuda några utav er på en jaha-upplevelse.. Puss!

20140301-003244.jpg

One Response to “Jaha-upplevelse?”

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu